Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Akvaryumda kavga
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
2buçuk yaşında bir kaplumbağam var,bir tane de tahminimce 6-7 aylık olan bir kaplumbağa hediye aldım bugün.Büyük olan diğerine saldırıyor,ısırıyor falan.yuvalarını ayırdım küçüğü zarar görmesin diye.birbirlerine alışırlar mı ve büyük olan küçüğüne zarar verir mi? yardım lütfen
busbus_ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:2buçuk yaşında bir kaplumbağam var,bir tane de tahminimce 6-7 aylık olan bir kaplumbağa hediye aldım bugün.Büyük olan diğerine saldırıyor,ısırıyor falan.yuvalarını ayırdım küçüğü zarar görmesin diye.birbirlerine alışırlar mı ve büyük olan küçüğüne zarar verir mi? yardım lütfen

Maalesef büyük akvaryumunu küçükle paylasmak istemiyor, size tavsiyem bir daha denemeyin ilk tepkisi yeter yoksa büyük ve ciddi yaralanmalar olur.
ben de anlaşamama durumlarında birbirlerini ısırıp hatta biyerlerini koparabildiklerini bile duydum. çok tehlikeli bi durum bence. ayırmak en mantıklısı.
önceden böyle değildi ama,bi tane daha kaplumbağam vardı aynı yuvada yaşıyolardı böyle bişey olmamıştı:s
Kaplumbağalar arasındaki boy farkı arttıkça tartışmalar ve kavgalar daha sık görülür. İmkanınız varsa ayrı akvaryumlarda bakın yoksa kötü sonuçları olabilir bir arada olmalarının. Daha önceden boyları birbirine yakınsa tartışmamaları normal ama boy farkı olduğu sürece kavgalar her zaman olabilir.
şimdi de ayrılar zaten,öyle kalmaya devam etsinler ozaman.çok teşekkür ederim bilgiler için..
Biz teşekkür ederiz. Evet ayrı kalmaları en iyisi olur bence de.
büyük kaplumbağa küçüğü yiyebilir, üzülürsün sonra
Referans URL