Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kaplumbağamı Kaybettim (inşallah ölmemiştir)
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Bu Sabah kaplumbağamı güneşlendirmek icin balkona cıkardım.Odamdan balkona gelene kadar en fazla 15sn geçmiştir.Kücük kaplumbağamı bulamadım.Balkonda su gideririni oralarda geziodu ama su gideri terlikle kapattmıstım.Ve Geldiğimdede Terlik yerinden oynamamıstı.Her tarafa bakıyorum ama yok Kaplumbağamı nasıl arayabilirim.?Kuslar yaptı desem sesini duyardım :S
çok üzüldümFrown daha çok eşyaların arasına giriyorlar. belki akvaryumunu özlemiştir7b8499a6 akvaryumunun çevresine iyice baktın mı? veya balkonun demirliğinden düşmüşte olabilirFrownFrown en kötü ihtimalleFrown
Pek çok ihtimal söz konusu, umarım bulabilirsiniz sağlıklı bir şekilde onu.
Nazar mı değdi noldu ya. yemin ederim dün aklıma gelmişti.Yani benimki balkonda su gideri borusuna düşerse naparım acaba diye düşündüm. Minicik tırnaklarıyla borunun içinde tutunup kalabilir. Eğer yüksek değilse kat bi boruları ayır içlerine bak.
Balkonun demirlerine düsemez.Hem küvük hemde Balkon demirleri arasında basamak var cıkması imkansız.Baktım ama yok akvaryumun cevresinde
Su giderine düsmesi bence olmicak bişey hem cok kücük hemde o girmeye calısırken ben görürdüm.Odayada kameramı almaya gitmistim diqer kaplumbağamı cekerken videoya ya diğerine bakmaya gittim yoktu.Kapattım videoyu arıorum ama halen yok :S
birşeylerin altına girmeyi veya kenar köşe kısımları gölge kısımlardan hoşlandıgı için o şekilde olan kısımlara bakınız.
Hemen birşey olmaz.
naptın buldun mu kapluşunu?
bende birgün kuşumu kaybetmiştim böyle 7b8499a6 televizyon izlerken kucağımdaydı ve su almaya gittim onuda yerde bıraktım sonra geldim bıraktığım yerde yok.. 1.5-2 saatlik aramadan sonra vazonun arkasında buldum 7b8499a6 buda bize hayvanllarımızı açık bir yerde tek başına bırakmamaız anlamına gelir umarım kabluşunu en kısa sürede bulursun.. Frown
Bilmiyorum Ama daha bulamadım Gece 1.30 oldu halen yok bidaha bakıcam simdi :S
Sayfa: 1 2 3
Referans URL