Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çeşitli kuru alan fotoğrafları
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Alıştıktan sonra pek sorun olacağını sanmıyorum. Bir lastikle de kuru alanın üstüne iyice sabitlemek gerek tabi halıkaymazı.
çok beğendim çok sağolun.. şimdi gidip cam kestiricem.. silikon tabancasıyla(sıcak silkonla) camı cama yapıştırabilirim değil mi? yada siz neyle yapıştırdınız??
Evet silikonla yapıştırabilirsiniz ama akvaryum için satılan özel akvaryum silikonlarından kullanmanız daha sağlıklı olur. Sürekli suyla yakın temasta olan yerler olduğu için akvaryum içinde uzun vadede suya salınım yapabiliyorlar bu nedenle akvaryum silikonunu tavsiye ederim. Bazı büyük marketlerde ve petshopların bazılarında ve kimi camcılarda bulunuyor.
Harikasınız yaa hepside zekice ve güzel olmuş bayıldım =) peki tam yerimi bilmiyorum ama bitkilendirmek istesek akvaryumu ne gibi su bitkileri yerleştürmemiş uygun olur.Yukarıda muhteşem bitkilerle dolu bir akvaryum görünce hayran kaldım doğrusu =)
2. kuru alan çok güzel birde şu daldan yapılma kuru alan güzel (;
1.kuru alan çok güzel.
Ben altıncı resimdeki kuru alandan yapmayı planlıyorum...
Kendiminkini düşününce imrendim gerçekten.Bu UVB lambası hemen hemen her fotoğrafta var.Bunun faydası nedir?Olmasada olur mu?Benim kaplumbağam camın önünde güneş görüyor.Çok etkili olur mu?
Camın önünde etkili olur ama bu havalarda pek yararlı olmaz.Uvb lamba kaplubağanın güneşlemesi içindir.Biraz pahalıdır.
Güneş ışınlarından kaplumbağanın tam anlamıyla faydalanabilmesi için arada hiç bir engel olmadan güneş ışığını görmesi gerekir.Eğer böyle bir şansınız yoksa uvb lambası kullanmalısınız.Masa lambası kuru alanı ısıtmak içindir uvb ile aynı şey değildir.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL