Merhaba,
Türkiyede ilk ve başka hiçkimse tarafından açılmamış olan,Yüzlerce masum kaplumbağanın yaşamasını hedefliyen sitemiz açıldı!
Kaplumbağa almaya niyetli olan kişileri sitemize davet etmenizi bekliyoruz.Ve tabiki sizleride..
Site adresimiz
http://www.KaplumbagalarOlmesin.net
Saygılar,
Ahmet KARAKURT
Tek kelimeyle harika..Ellerine sağlık.Neden bilmiyorum ama yazıyı okuduktan sonra ve o banneri gördükten sonra çok duygulandım.Tebrik ederim.
Sağol ecem.
Sitede kendi makalelerinizin okunmasını istiyorsanız veya kaplumbağa çiftlikleri,resimler vs. göndermek istiyorsanız '' destek@sukaplumbagasi.com '' adresine mail olarak atınız.
MissSevda,Aragorn,Gonzimmm e ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Ahmet bey

yazimi sitede yayinlammissiniz. Site profesyonel gozukuyor super bu sekilde birsuru insanlara ulasiriz insALLAH. Duyarsiz kalma yazisi sevgilimin duzeltmis oldugu yazi siteyi hemen ona smsle bildirecem. Tekrar tesekkur ederiz. Bu arada daha cok aranizda olacam gibi gozukuyor

güzel bir site yararlı olacağına inanıyorum .. başarılar dilerim

Hayırlı olsun umarım hedeflediğimiz gibi yararlı bir misyon üstlenir ve kısa zamanda sesimizi duyururuz. Biz teşekkür ederiz

MissSevda Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Ahmet bey
yazimi sitede yayinlammissiniz. Site profesyonel gozukuyor super bu sekilde birsuru insanlara ulasiriz insALLAH. Duyarsiz kalma yazisi sevgilimin duzeltmis oldugu yazi siteyi hemen ona smsle bildirecem. Tekrar tesekkur ederiz. Bu arada daha cok aranizda olacam gibi gozukuyor 
Evet yayınladım

Eliden geldiğince yapmaya çalıştım.Bayağı bir sorunlu kurulum oldu ama sonunda bitti.
İnşallah hepberaber birçok ilk e imza atarız.
Saygılar,
Ahmet, Ecem ve destek veren verecek herkese tebrikler... Hadi bakalım hayırlısı
güzel bir çalışma olmuş ilgi göreceğinide umuyorum
Sorumlu kurulum ama guzel kurulum olmus. Projeyi ureten sevda yaziyor ben gormemistim erkek arkadasim soyledi kendimi birden onemli hissettim :shy: