Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: güneşlendikten sonra halsizleşiyor
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
kapluşumu 2 gündür güneşlendiriyorum ama güneşlendikten sonra halsizleşiyor akvaryuma koyuyorum hemen uyuyor ne yapmalıyım ? çok uzun kalmıyor 15 dk falan anca ?

Başlıkta acil, yardım gibi kelimeler kullanmak yasaktır/tubidik
Güneşte sıcağa alışıp akvaryuma gelince suyun soğukluğuna alışamıyor olabilir bu yüzden metabolizması yavaşlıyordur. Isıtıcı aldığınız zaman sorun düzelecek akvaryumda da hareketli olacaktır kaplumbağanız.
Bende balkona çıkarıyorum bir iki saat balkonda hiç durmadan volta atıyor. Akvaryuma koyunca da yorgunluktan uyuyup kalıyor 7b8499a6
Ben isitici kullanmiyorum su 25 derece kuru alan 35 benimki çikiyor kuru alana saatlerce bir oyana duruyor bu buyana bir bakiyorum gerine gerine günesleniyor, 10 dakka sonra uyuyor kuru alanda aradan 3 saat geçtikten sonra kendisini pat diye suya birakiyor kayaymis gibi bir iki yüzdükten sonra yine Biggrin aksam 9da isigi kapattigim an uyuyor minikler aktif oluyor leyla derin uykuda oluyor.
MissSevda Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Ben isitici kullanmiyorum su 25 derece kuru alan 35 benimki çikiyor kuru alana saatlerce bir oyana duruyor bu buyana bir bakiyorum gerine gerine günesleniyor, 10 dakka sonra uyuyor kuru alanda aradan 3 saat geçtikten sonra kendisini pat diye suya birakiyor kayaymis gibi bir iki yüzdükten sonra yine Biggrin aksam 9da isigi kapattigim an uyuyor minikler aktif oluyor leyla derin uykuda oluyor.

Koptum yaaa... Biggrin
Referans URL