Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Salyangoz sorunu
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Pazar gecesi leylayi dovmek icin akvaryumun isigini yaktigimda baktim birsuru siyah salyangozlar var, ilk elma salyangozlarin sandim ama degilmis su kendiliginden olusan salyangozlarmis. Gittikce cogaliyorlar benimkilerde yemiyor ya leyla sevmedi herhalde bunlardan kurtulmak icin ne yapabilirim?
Ooo o nasıl bir şeydir öyle yaa...
ne nasıl şeydir ? :S
siyah salyangozumsu şeyler tabi ki
Salyangoz oldurucu ilaclardan kullanabilirsiniz.
çınar diye sattıkları bir bitki vardır eğer o bitki varsa ilk iş o bitkiyi uzaklaştır.
bazı yerlerde, salatalık, kabak gibi sebzelerden ufak bir dilimi, ışıklar kapalıyken akvaryuma koyarak bir süre beklemeyi tavsiye eden yazılar okudum
Salyangozları, sebze ile beraber dışarı alıyorlarmış.
bunlar sitelerden topladığım bilgiler bu arada akvaryumunuzda bitki var mı ?
ilaclar kaplumbagalarima zarar vermezmi. Akvaryumda bitki yok olanlar yeniyor zaten bir saatte, gittikce cogaliyorlar ya hani yenseler sorun olmazdi ama yiyende yok.
bak akvaryumun suyunu tamamen değiştir kumları güneşe koy kurumaya akvaryumu dezenfenkten et ya bu mavi toz varsa ondan dök kapluşuda güneşlenmeye koy mikrop varsa geçer
İlactan sonra suyu degistirebilirsin veya cınarda olabilir.bitki akvaryumumda o salyangozlardan var ama sahsen yok etmeyle ugrasmıyorum.oda yasasın 7b8499a6
Cok is ya sirf salyangozlar icin kaplumbagalarin duzenini bozmam. Tek tek alirim artik Biggrin bir saatimi alir ya neyseeee. Cevaplar icin tesekkur ederim.
Sayfa: 1 2
Referans URL