Merhaba arkadaşlar,
Özel mesajlardan bilgi paylaşımı yasaktır.
Özel mesajdan bir kişiye yardım edebilrsiniz ama forumda soruları cevaplarsanız bir çok kişi o konudan faydalanabilir.
Bu sebepten lütfen özel mesajdan soru soran üyelerimizi foruma yönlendirelim.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımla,
Ahmet KARAKURT
Katılıyorum.Özel mesajdan bilgi paylaşımı yaparsanız,sadece 1 kişi faydalanabilir.Fakat foruma yazarsanız,Bütün üyeler yararlanır...
Arkadaşlar özel mesajdan bilgi paylaşıma devam edenler direk banlanacaktır bilgilerinize.
Merhaba Özel Mesajlarıma ulaşamıyorum dün böyle bir sorun yoktu acaba neden oldu ? girdiğimde böyle yazıyor.
Bu Sayfaya Erişim İzniniz Yok. Bunun Sebebi Aşağıdaki Nedenlerden Dolayı Olabilir:
1.Üyelik Hesabınız Banlanmış veya Bu Sayfaya Erişim İzniniz Engellenmiş Olabilir.
2.Yöneticilere Ait Özel Bölüme veya İzniniz Olmayan Bir Kaynağamı Girmeye Çalışıyorsunuz? Forum Kurallarından Bu İşlemi Yapma Yetkinizin Olup Olmadığını Kontrol Ediniz.
3.Hesabınız, Hala Aktivasyon Maili veya Yönetici Onayı Bekliyor Olabilir. (Aktivasyon Kodunu Tekrar Yolla)
4.Eğer Doğrudan Bu Sayfaya Eriştiyseniz, Size İzin Verilen, Uygun Formlar veya Linkleri Kullanabilirsiniz.
Neden böyle oldu acaba bir kontrol edermisiniz.
Demek ki özel mesajlarla bilgi paylaşımı yapmak istemişsiniz. Ya da soru sormak istemişsiniz. Bu kesinlikle yasaktır.
En son bir kişi benim ısıtıcımdan almış içine su doluyor filan demişti bende benimkinede doluyor normal bir durum demiştim ama burda benmi yanlış yaptım omu aklıma bile gelmedi yasak olduğu

Sadece bu kadar mı dediniz? Başka birşey demediğinize emin misiniz? Admin boşuna özel mesaj yasağı koymaz. Dün bu konuyu bizzat kendisiyle konuştum. Soru soracak olan foruma konu açarak soru sorsun. Bilgi paylaşımı şeklinde cevaplar verirseniz siz de suçlu olursunuz.
Aynı kişiyle baya konuştuk ama aynı konu hakkında zaten onlar bana sordular bende cevapladım.
Bilgi paylaşımı şeklinde cevaplar vermişsinizki mesaj göndermeniz engellenmiş. Soru sorana konuyu aç oradan cevaplayım şeklinde yanıt veriniz. Özel mesajla bilgi paylaşımı kesinlikle yasaktır ben bunu demek istiyorum.
İlginç bi yasak doğrusu. gereksiz konu açmakta yasak. Çelişki var.