Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Taşındık
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Uzun zamandır kapluşuma yeni akvaryum almayı düşünüyordum ama masraf olacak bir sonraki ay diyerek geciktiriyordum. Dün sabah uyandığımda kapluşumu yatakodasında gezerken görmemle artık zamanının geldiğine karar verdim. Kapağını kapatıyorum geceleri ama nasıl yapıyorsa kapağı açıp çıkıyordu.Velhasıl düşündüğüm kadar büyük alamadık ama 85 40 50 ölçülerinde bir akvaryum aldık. Birde garip bir dış filtre. İşe yarar umarım Frown Böylece scrapy'm yeni evine, minik olan da scrapy'nin evine taşındı. Şu an yeni evini hiç sevmemiş gibi davranıyor ama bakalım alışır inşallah zamanla. Resimleri yine bilgisayarla çektim. Yarın ablamdan fotoğraf makinesini alıp düzgünce çekeceğim. İçi bayağı bir boş kaldı. Artık yavaş yavaş dolduracağım 7b8499a6
İçinin çok dolu olmaması güzel aslında..Hayırlı olsun7b8499a6 güle güle yaşasın kaplusunuzBiggrin
Çok iyi olmuş gerçekten. Akvaryumlar için satılan arka fonlardan alıp yapıştırırsanız arka cama, görsellik açısından oldukça fark eder ve akvaryum bomboş görünmez. Dip malzemesi olarak da iri çakıllar kullanabilirsiniz. Bunun dışında bir tane taş da koyabilirsiniz arada gidip kabuğunu kaşıması açısından iyi olur ve yorulduğunda da üzerinde dinlenebilir su içinde. Yeni fotoğrafları da bekliyoruz, zamanla daha da güzel olcaktır akvaryumunuz. Temel ekipmanlarınız olduktan sonra gerisi kolay zaten. Emeklerinize değmiş güzel bir ortam olmuş kaplumbağanız için.
Hayırlı olsun 7b8499a6
[Resim: 1001078f.jpg]
[Resim: 1001082w.jpg]
[Resim: 1001093f.jpg]
[Resim: 1001101m.jpg]
[Resim: 1001114k.jpg]
[Resim: 1001127.jpg]
[Resim: 1001164e.jpg]
[Resim: 1001154.jpg]
Benden fotoğrafçı olmazmış. Bunları çekene kadar öldüm. kıpır kıpırlar zaten bir sabit durmuyolar ki. Bu arada video nasıl gönderilir bilen var mı.
Size katılmıyorum fotoğraflar çok güzel7b8499a6 Kaplusunuz çok tatlı(diğerleri gibi) uzun yıllar dilerim kendisineBiggrin
Video göndermek için bir video paylaşım sitesine videonuzu yükledikten sonra linkini buraya yazabilirsiniz. Google da arattığınızda o tip siteler bulabilirsiniz şu an aklıma gelen olmadığı için bir aratıp göz atmanız iyi olur.

vimeo.com adresinden ücretsiz üye olup videonuzu paylaşabilirsiniz.
güzel ama akvaryumda böyle bir dağınıklık var gibi öncekinde yani şuan ki çok güzel olmuş elinize sağlık sizinkini görünce bir an düşündüm benimki böyle büyüyünce nasıl doyurucam diye şimdiden çok aç o haldeyken nasıl olucak acaba (:
çok güzel olmuş güle güle kullanın =) bence yeni yerini sevmemesi doğal eee nede olsa artık geceleri evinden kaçıp odada kaçamak yapamıyacak =))
akvaryum büyükmüş ama boyutuna göre gerçekten çok küçük büyük tosbaa bakmakta zor arkadaş benimkiler ölmezse bende çekicem o çileyi ama inşallah ölmezlerde onlara feda olsun akvaryum
Edit vamp_betl:Lütfen Türkçemize özen gösterelim.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL