Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Isıtıcılar
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
su sıcaklığını kaplumbağalar için uygun değerlere getirir.

piyasadaki bazı kaliteli ısıtıcılar

Atman Isıtıcı 100 Watt
100 - 150 lt hacminde, yüksekliği minimum 30 cm olan büyük akvaryumlar için su ısıtıcısıdır.
Akvaryum içine dik olarak yerleştirildikten sonra, üzerinde bulunan vantuzları ile cama sabitlenilerek kullanılır.
fiyatı:20-25 tl

Atman BT-200 Isıtıcı 200 Watt
Voltaj: 220V/50Hz
Güç: 200 Watt
200 litrelik akvaryumlarda kullanılır.
Akvaryumlar için gelişmiş konseptte tasarlanmış otomatik, dereceli bir ısıtıcıdır.
En büyük özelliği su eksiliği korucusudur.
Su seviyesi istenilen düzeyden aşağıya düştüğü zaman, 5 dk. içinde ısıtıcıyı durdurur.
İstenilen dereceye ayarlandığında, ısı sabitliğini korur.
Pratik ayarlama düğmesi ve kolay okunabilir ısı derecesi ile tatlı su ve deniz suyu içeren tüm akvaryumlar için uygundur.
fiyatı:22-28 tl

Atman Isıtıcı 300 Watt
300 lt hacminde olan büyük akvaryumlar için su ısıtıcısıdır.
Akvaryum içine dik olarak yerleştirildikten sonra, üzerinde bulunan vantuzları ile cama sabitlenilerek kullanılır.
fiyatı:25-30 tl
Shark'ı hiç tavsiye etmem.2 tanesini gümlettim.7b8499a6Çabuk patlayabilen bir ısıtıcıdır.Bunun yanında Atman , Sera , Ferplast , Therm ve Eheim Jager kaliteli ısıtıcılardır.Tavsiye olunur.7b8499a6
a-aa süper Biggrin atman 100 wattlık ısıtıcıyı 15 YTL ye buldum Biggrin
ehehe internet nelere kadir Biggrin
Allah interneti bulandan razı olsun ozamn
en ucuz ne kadar vede akvaryum için kaç dereceye ayarlayacağım??
Fiyat bölge ve markaya göre değişir ama 15ten aşağı bulamazsınız gibi geliyor. Sıcaklı en az 27 derece olmalı. İdeal ısı 28 suda. ( kuru alan için de lamba gerek o da kuru alanın 32 derece falan olmasını sağlar.)
çok teşekkür ederim
Merhaba,
Su ısıtıcım suyun içinde çatlamış gördüm, çıkarttım, uç kısmındaki plasitğin içindeki kısımdan kırılmış olduğunu gördüm.. sizce kaplumbağaya bir zarar verir mi? yani içinde ne bileyim kimyasal/ elektiriksel birşey varmıdır7b8499a6 pek bilemedim.
Cevaplarınızı bekliyorum
Kaplumbagam sabahtan beri biraz durgun, su ıstıcısının kırılmış olmasından mıdır sizce?
teşekkürler
Cansu
Hemen yeni bir ısıtıcı almalısınız.Şu an kullandıgınız ısıtıcıyıda akvaryumdan çıkarmalısınız.Elektrikle çalışan aletler olduğu için elektriği suya iletebilir.
Merhaba,
Zaten kırıldığını gördüğüm anda çıkarttım ısıtıcıyı. merak ettiğim ben farkına varana kadar suyun içinde kaldığı sürede kaplumbağa zarar vermiş midir?
teşekkürler..
Sayfa: 1 2
Referans URL