Ailecek hayvan beslemeyi cok severiz.Yeni katılan üyelerle evde bir çok hayvan oldu ve fotoraflarıda sizlerle paylaşmak istedim.
İlk Hayvanım Kaplumbağam Zafrina ;
İkinci Hayvanım Balığım(Chicklet) Angel ;
Üçüncü Hayvanım Balığım(J.Balığı) Havuç ;
Dördüncü Hayvanım Köpeğim(Golden Reitrever) Lucky ;
![[Resim: lucky2i.jpg]](http://img9.imageshack.us/img9/4243/lucky2i.jpg)
Fotorofları ayarlıyamıyorum.Çok kötü olmus:S
köpeğiniz çok tatlı maşallah hepsine

Hepsi birbirinden güzel. Benim anlayamadığım şey neden çiklet ile japonu aynı akvaryuma koymuyorsunuz... Yazık değil mi Japon'a o kavanozda... Golden'e bayıldım...
maşallah hepsi birbirinden tatlı..ama en çook köpeğine bittim..ne kadar sevimli öyle

cahide Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Hepsi birbirinden güzel. Benim anlayamadığım şey neden çiklet ile japonu aynı akvaryuma koymuyorsunuz... Yazık değil mi Japon'a o kavanozda... Golden'e bayıldım...
Akvaryumcuya bu soruyu sormustum ve bana aynen söyle söyledi:
İstersen ver bir 2.5tl atayım chicklet akvaryumuna ne olacağı gör xD (Chicklett yiyormus japonu)
Maşallah benim gibisiniz.Bir düzine balıklarım var.Kaplmbağam var ayrıca önceden tavşan besliyordum.Köpekte besliyorum.Komşumuzun ama benim sorumluluğuma ait

Köpeğine bayıldım

Hiç aklıma gelmemişti bak bu... Tuhafmış...
Vay yalnız değilmişim. İki kaplumbağam ve bir kedim var. Bizimkine ortak çıkan kedileride sayarsak 4 kedi. Daha öncede muhabet besledim. Bir sonraki hedef sultan papağanı. Gerçi bizim evdekiler hayvan seviyorlar ama bakmayı değil, hatrıma ses çıkarmıyorlar.
Hepsi çok tatlı ama köpeğiniz çok daha sevimli(:
Benim de 2 kaplumbağam,japonlarım ve canım aşkım Çiko'm var. Kedim olur kendisi

Kaplumbağaların akvaryumunun başına geçip onları izlemeye bayılıyor