Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Melek..
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Merhaba arkadaslaaar,

Kaplumbagalarim için tetra reptomin almaya gittigimde uzuuuun süre aradigim kaplumbaga türünü görünce ailemize bir üyeyi daha getirdim. Daha çok minik ona Leylanin eski akvaryumunu hazirliyacam. Benimkiler bir panik için Biggrin Elisa yine kösesine geçmis korkak korkak duruyor Elina ise hem çok merak ediyor bu yeni üyeyi hemde çok korkuyor. Leylanin umurunda degil. Ismi Melek,

[Resim: Foto618.jpg]

[Resim: Foto619.jpg]

[Resim: Foto620.jpg]

[Resim: Foto622.jpg]

[Resim: Foto623.jpg]

Sadece arastirma içinde acaip korkak simdilik digerlerin yaninda ama yarin birgün diger akvaryuma koyarim.
Çok güzel, inşallah uzun ömürlü oluurr = )
En kısa zamanda diğerlerinin akvaryumundan ayırsanız iyi olur sağlığı için.
Tskler zaten yarin akvaryumu hazirlicam annem daha birsey fark etmedi kardesimde ancak elime alinca gordu. Kumda yuruyunce sanki yuruyen kum gibi oluyor Biggrin hic birine bu kadar bakmamistim durup durup tekrar akvaryuma gidip izliyorum. Kardesimle asik olduk hayvana muhtesem birsey ya tam bebek. Elina alismis beraber uyuyorlardi bile ama daha cok minik 3 bucuk cm. Evimizin bebegiiii digerleri duymasin Biggrin
Hem ürkek hemde tatlı,ay çok şeker ya.Ne diyim Allah uzun ve iyi ömür versin inşallah (:
Benim Cahide olsa hemen döverdi miniği... Seninkiler hgoşgörülü... Elina alıştıysa ikisi bir akvaryumda dursun, Ex Leyla(özgür) ile elisa da bir diğerinde.. Seninkiler küçükten korkmuş, ben eve bir kez komşununkini getirdim de yazık zavallıcık korkudan gidiyordu.. Cahide tak tak ısırıyordu onu..
çok tatlııı (: bende istiyorum yaaa ): bunun türü ney acaba ?
Aslinda komsunun akvaryumunu istiyorum 60 cm o. Fakat annem daha bilmiyor Biggrin bilmesinde. Leylada bugun fark etti ya minigimi acaip inceledi bu neyki hicte bize benzemiyor incelemesiydi Biggrin sonra birakti hic dokunmadi bile. Elisa korkak yaklasmadi bile yanina ama elina komik dunden beri hem merak ediyor hem korkuyor. Bunun turu map turtle latince. Graptemys kohnii tahminimce cunku en cok ona benziyor. Bende biraksaydim leylayi kendi haline oda cahide gibi olurdu kubracim Biggrin ama yasak seyleri yaptikca aldim elime kizdim, oda tekrar ele alinmamak icin yapmiyor. Izlemeyede doyamiyorumkiiii gece bir ara uyanmistim o an bile baktim Biggrin
Melek o hani dinozor gibi olan cinsten değil mi? kabuklarının üstünde diken gibi şeyler .çıkacak..
cahide Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Melek o hani dinozor gibi olan cinsten değil mi? kabuklarının üstünde diken gibi şeyler .çıkacak..

Evet hatta az birsey belli sirtinda Biggrin
Sayfa: 1 2 3
Referans URL