Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Donatello
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Bakışırken:
[Resim: snc00177.jpg]

Yaramazlık yaparken:
[Resim: snc00063b.jpg]

Güneşlenirken (:
[Resim: sl377638.jpg]
Aramıza yeniden hoşgeldiniz (:
teşekkürler 7b8499a6 bir zamanlar site açılmadığından uzun süre girmedim..tekrar burda olmak güzel 7b8499a6 hemen foto koyayım dedim.. sözüm vardı ;)
Teşekkürler fotoğraflar için, özellikle avatardaki çok hoş.
Ooo... Sizi yeniden görmek güzel... Donatello'yu da.. Kaç cm oldu Donatello???
cahide Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Ooo... Sizi yeniden görmek güzel... Donatello'yu da.. Kaç cm oldu Donatello???

teşekkür ederim..
18olmuş kereta 7b8499a6 darısı bübünün başına..
Kaplumbaganızın her hali çok güzel..Tekrar hoşgeldiniz7b8499a6
Bübü daha 10 cm bile olamadı.. Yaklaştık gerçi ama.. 9 uz şu anda.. Biggrin Cinsiyeti de hafiften belli oldu gibi.. Yanıltmazsa eğer beni şu an erkek gibi.. ÖÇn tırnaklar uzadı.. Malum bir de kuyruk resmen evrimleşti... Biggrin İsmi cahide olsa da benimki erkek.Oğluşum.
VamPrelLa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Kaplumbaganızın her hali çok güzel..Tekrar hoşgeldiniz7b8499a6

tesekkur ederm.. dahasını da koymayı düşünmüyo değilim ama siteye ilgi azalmış gibime geldi.umarım yanılıyorumdur...
saygılar
cahide Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Bübü daha 10 cm bile olamadı.. Yaklaştık gerçi ama.. 9 uz şu anda.. Biggrin Cinsiyeti de hafiften belli oldu gibi.. Yanıltmazsa eğer beni şu an erkek gibi.. ÖÇn tırnaklar uzadı.. Malum bir de kuyruk resmen evrimleşti... Biggrin İsmi cahide olsa da benimki erkek.Oğluşum.

madem öyle diret cahit diyelim =) daha güzel olmaz mı.. zaten Cahit Sıtkı'dan gelmiyo muydu ismi =)
9 değil 19 olur inşallah
Devamını da bekleriz tabii ki7b8499a6
Siteye ilginin azaldığını düşünmüyorum burda ki çoğu üyenin öğrenci olmasından kaynaklanıyor.
Sayfa: 1 2
Referans URL