Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: elma salyangozları
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
bu gün balık akvaryumumda beslediğim elma salyangozlarım hakkında ilginç bir şey fark ettim. diğer salyangozlardan farklı olarak eşeysel üredikleri için üretiminin ççok zor olduğuu okumuştum ama birkaç gn önce çiftleştiklerini görmüştüm. şimdi miniminicik yavrularım oldu çok mutluyum gerçekten çok keyif verici çok küçük yavrular..
Gözünüz aydın, bayağ kalabalıklaştı anlaşılan sizin ev (:
evet lepistesler de doğurdu yakında moly lerim de doğurucak. iki kaplumbağa bi dolu balık ve balık yavrusu 2 salyangoz ve bi dolu salyangoz yavrusu bir de annem ve ben işte Biggrin çok kalabalık sayılmayız Biggrin
Yaa tabi bence de sayılmaz (: Alt tarafı onlarca balık, salyangoz arada da iki kaplumbağa ve onlardan arta kalan yerlerde de iki insan (:
çok iyiymiş 7b8499a6 uzunn yıllar birlikte olmanız dileğiyle .. ( benimde sizden pek bir farkın yok gerçi.. cichlidlerle dolu koca bir akvaryum, üç kaplumbağamın bulunduğu bir akvaryum, bettam için küçük bir akvaryum vede bizim baş belası karamelin kafesi (hamstermn ) bazen deli olduğumu düşünsemde müthiş bir zevk ..
eskiden bende gonzales cinsi fareler besliyordum bi sürü yavrum vardı üretip satıyordum ama sonra bu işten para kazanmak zoruma gitmeye başladı minicik yavruları annelerinden ayırıp satmak.. sonra hepsini verdim öyle.. o yüzden hamster beslenenizi çokk kıskandım birden yavrularımı özledim Biggrin
evet muhteşem bir duygu benim yavru deneyimim olmadı yani karamel bana geldiğinde çok küçük değildi... ama tahmin edebiliyorum.. bence özlesenizde şimdilik vazgeçin, çünkü sizde bayağı kalabalık bir ailesiniz şu an 7b8499a6
evet zaten okul yeteri kadar zamanımı alıyor. mezun olduğumda olur da türkiyede kalırsam evi o zaman hayvanlarla oldurucam Biggrin bizim ev 2 kişi içi çok büyük zaten 7b8499a6 olmazsa da bi gün kendi evim olduğunda yapıcam bunu 7b8499a6 hamsterların üremesi zaten zor oluyor iki farklı cinsin ürünü oldukları için.. ama yine de bu zevki yaşamanızı isterim tüysüz minik yavrular oluyor Biggrin
ya internette videolara baktığımda yeterince için gidiyor zaten sormayın 7b8499a6 ben bu aralar boşta olduğum için vaktimin yarısından fazlası onlarla geçip gidiyor zaten .. aynen ayneenn eğer kendi evim olursa düşünemiyorum zaten imkanım olursa bir odam muhtemelen hayvanat bahçesine dönücek Biggrin bazen bunu hayal ettiğimde bile mutlu oluyorum zaten gerçek olursa düşünemiyorum...
benim de en büyük hayalim evin bir odasını hayvanlarla doldurmak. bir de bahçem olsa da köpek alsam ah ahh...
Sayfa: 1 2 3
Referans URL