Bende "Anubias" (akvaryum hobicileri bilir) olarak canlı bitki var onu koyuyummu yoksa koymayımmı ilk başta yerler diye koymamıştım ama yemezler garantisi verirseniz koyarım ama yerler diyosanız cansız bitki de var onu da koyabilirim tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
MrsMirage Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Bende "Anubias" (akvaryum hobicileri bilir) olarak canlı bitki var onu koyuyummu yoksa koymayımmı ilk başta yerler diye koymamıştım ama yemezler garantisi verirseniz koyarım ama yerler diyosanız cansız bitki de var onu da koyabilirim tavsiyelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
Akvaryumda birbirilerini bile yiyorlar bitki 100% yenir
Canlı bitki koymak istiyorsanız su mercimeğini tavsiye ederim, acıktıkları zaman yemeleri de sorun olmaz herhangi bir zararı olmadığı için.
cansız kesinlikle koymayın yemeye çalışırlar
aragorn Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Canlı bitki koymak istiyorsanız su mercimeğini tavsiye ederim, acıktıkları zaman yemeleri de sorun olmaz herhangi bir zararı olmadığı için.
Katılıyorum.Bende su mercimeğini koymanızı tavsiye ederim.
kromking. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:cansız kesinlikle koymayın yemeye çalışırlar
Herseyi yemeye çalisacaklardir ama bir zaman sonra yenmeyecek birsey oldugunu anladiklarinda baska amaçlar için kullanmaya baslarlar. Ben koymanizi kesinlikle tavsiye ediyorum bizimkiler bitkilerin üzerinde uyuyorlar.
plastik veya yapay fakat kansolojen . kesinlikle tavsiye etmem balığınız için alın