ya sorum belki saçma gelebilir ama benim kapluşlar sanki beni tanıyor.yani her hayvan genelde kokudan tanır kapluşlardada mı öyle.çünkü önceden babamdan falanda kaçıyordu şimdi onada alıştı o gelince hoplayıp zıplıyor kaçmıyor.bitek bana anneme babama alışkın.misafirler gelince kaçıyor.sadece benden yemek istiyor.
bide kokudanda değil bence.çnkü başımda şapka falan varsa tanıyamıyo kaçıyo ama sonuç olarak kokum aynı.çok merak ediyom ya

Benimkilerde herhangi bir insan geldıgınde direk koşuyor cama...

Tanıdıklarını sanmıyorum...
Ses tonundan tanirlar, ayrica goruntu olarakta tanidiklarini saniyorum cunku beni gorduklerinde hic bir hareket yokken annemde kendilerini parcaliyorlar o yem verdigi icin.[/code]
Benimki babannem korkuttuğu için onu gördüğü an hareketsiz kalıyor sonra fıykkkkk... Ben olunca ş değişiyor o da ayrı konu.
herkesin kapluşu farklı tepki veriyor

furkan peki sen günde ne kadar ilgileniyosun onlarla? hani en çok kimi görüyolarsa onu tanıyolardır belki.çünkü bni kesin tanıyolar.hatta oyuncak ayımı bile görünce kaçıyor

hoşuma gitmiyo değil :Pya hatta video çok bende ama koyamıyorum ya cideoyu upload edemiyorm bitürlü :S
Sürekli ilgiliyim

Beni görüncede gelıyor ama baskasını görüncede herhangi bir misafir görüncede gelıyor...
hahha seninkiler fenaymış herkese pas veriyor demek xD ben herkesten kaçınca bitek bana gelince dedim tanıyolardır diye ama soğuk kanlılar hani kedi köpek olsa zaten tanıyo demekki bunlardada sevdanın dediği gibi ses tanıma falan var.sende dene bence.ben hep gelirken akvaryuma "annem yavrum böcüğüm" diyorum

Benim bübüüüüüüüü diye bir gelişim var ki arkasını dönükse anında bana doğru dönüp hızla cama yapışıyo.

evet evet anlıyolar kesinleşti bence

güzel bişey ama
Her insana geliyolar , yem için.