Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Cahide Bübü geçmişten günümüze...
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
[Resim: n11779884141029519218.jpg]
Annemle ilk tanıştığımız günlerden...

[Resim: fotoraf0038.jpg]
1 yaş olabilir... Yeniden güneş bol olduğuna göre... Yaz mevsimindeyiz... Artık ölüm fanusunda değil, leğende güneşleniyoruz. Çünkü kaptan kaçıyorum hem de dar yerlerden geçemiyorum.

[Resim: berceste0001.jpg]
Leğende de rahat edemedik ve tırnaklayıp dururken annemin hızır gibi yetişen kollarından yukarıya tırmandık... Güneşlenmeye annenin dizlerinde devam ediyoruz. Bu arada hala 0.0.1 'iz. Cinsiyetsiz.. 7b8499a6

[Resim: 52801208089400545117798.jpg]
Önce annem beni bağımlı yaptı.. Sonra ben ondan gizli chatleşmeye başladım msnde...Anneme söylemeyin. İlgilenen ve beni yakışıklı bulan bayanlar ekleyebilir. 7b8499a6 cahidebubu_tostos@hotmail.com

[Resim: bb0009.jpg]
Ben görmeden çekmiş biri... Hain anneee!! Hain teyzee!!!Söyleseydiniz de poz verseydim!

[Resim: kubrabekmez0030.jpg]
Bu sefer gizlice geldim.

[Resim: lilith0074.jpg]
Heyttttt... Bu bücür de kimmmm???? Şimdi ben seni buradan kovmasını bilirdim deeee.. Ben seni ısırdıkça annem beni elleriyle uzak köşelere ittiriyooooo...

[Resim: berceste0071.jpg]
Işık çok güzel geliyooo... Az biraz gerineyim..

[Resim: kubrabekmez0035.jpg]
Üzümler sahte olabilir.. Ama yine de kimseye yedirmiycemmmmmmm... Hepsi benimm.. Benimm...

[Resim: kubrabekmez0125.jpg]
Bu pembe ayaklara sarıldım çünkü çok rahat, uyuyasım geldi.

[Resim: kubrabekmez0130a.jpg]
Heyyy!!! O elindeki kırmızı telefonu derhall bana veriyosunnn.....

[Resim: kubrabekmez0006.jpg]
Bu arada artık annem rezil oldu!!! Bana kız ismi koymuştu... Cahide Bübü!!!! Ama bakın.. Tırnaklarım uzadı... Birkaç resim sonra kuyruğumu da görebilirsiniz.. Annem biraz sapık çıktı da...

[Resim: kubrabekmez0019.jpg]
Az biraz dinleneyim şurda...

[Resim: kubrabekmez0021.jpg]
Sapık annem ve kuyruğum... Görmemişin oğlu olmuş durmadan kuyruğuyla tırnağını çekmiş.

[Resim: kubrabekmez0022.jpg]
Al işte sen beni çekersen ben de böyle arkamı dönerim hıhhhhh

[Resim: kubrabekmez0023.jpg]
Sonra da çeker giderimm...( Ve fotoğrafa o ünlü kur çizmemiz giriyor!!!)

[Resim: kubrabekmez0023.jpg]
Saklambaç

[Resim: kubrabekmez0035.jpg]
Ne bakıyosun ya ben de sana bakarım öyle
[Resim: kubrabekmez0038.jpg]
Ahanda tırnaklarımmm.. Bu arada Temmuz 22'de 2.yaşgünüm var, hepinizi beklerim..
Güzel olmuş.Ellerinize sağlık...
İşte benim küçük Erkek'im... Tırnaklarına hasta oluyorum.. Özellikle de akvaryuma bir şey uzattığımda el titretmesine... Tırnaklarının titreşimini ellerimde hissediyorum.
Evet bende severim tırnakları...7b8499a6
Güzel bir çalışma olmuş her fotoğrafta biraz daha büyümesini, değişmesini görmek mutlu ediyordur insanı (: Daha nice yıllara inşallah.
Değişimi görmek çok güzel 7b8499a6 hep böyle gider inş 7b8499a6
tırnaklar gerçekten garip geldi bana kusra bakmayın alışık olmadığımdan 7b8499a6 .. ama tabiki güzel bi konu oluşturmuşsunuz ...
droserag Nickli Kullanıcıdan Alıntı:tırnaklar gerçekten garip geldi bana kusra bakmayın alışık olmadığımdan 7b8499a6 .. ama tabiki güzel bi konu oluşturmuşsunuz ...
O zaman görünen o ki, kaplumbağanız dişi ve siz uzun tırnaklara alışamadınız. 7b8499a6
Canım çok güzel olmuş..bayıldım.hele sözlere bittim 7b8499a67b8499a67b8499a6 demek annesi sapık BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin benim kızı seninkinin yanına atalımda kur yapmayı öğretsin.2 aydır aynanın yanında yaşıyor hala kur hareketi yapmıyor Frown
cahide Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
droserag Nickli Kullanıcıdan Alıntı:tırnaklar gerçekten garip geldi bana kusra bakmayın alışık olmadığımdan 7b8499a6 .. ama tabiki güzel bi konu oluşturmuşsunuz ...
O zaman görünen o ki, kaplumbağanız dişi ve siz uzun tırnaklara alışamadınız. 7b8499a6

kaplumbağam başka bir tür bu nedenle garip gelmiş olabilir ...
çünkü donatellonun erkek olduğunu biliyorum,eminim
Sayfa: 1 2
Referans URL