Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: fizik kimya minik..(: (foto)
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4
aaa farkettim ki ben veletlerimi anlatmamışım Biggrin gerçi bilenler vardır her msjımda illaki bi bahsederim (analık işte 7b8499a6 ) ama gene de fotoğraflı olarak anlatmaya başlayayım...biliom uzun oldu üşenip okumayan olcak amaa içimden geldi canınız sağolsn BiggrinBiggrin

öncelikle herşey hediye olarak gelen fizikle başladı.adama en hareketlisini verin demiştim harbiden öyle olcaktı.adını espirisine fizik koymuştum ama kim bilebilirdiki akrabaların bile telefonda "fiziktan naber" diyebilcek kadar benimsiceğimizi , garip gelebilir ama seviyorum isimlerini , fizik ilk aldığımda çok sessizdi (şimdiki haline çok ironik kaçıyor) ölüm fanusunda hareketsiz beklerdi yavru kuşum benim

sonraa ben ne yaptım? netten araştırdım ettim tüm ekipmanları almaya bçalıştım herkesin verdiği zorlukları verdim ısıtıcım patladı on kere değiştrdim akvaryum küçük geldi değiştirdim artık aileme yük olmakan üzülmeye başlamış aynı zamanda da kapluşlarım için sevinmiştim pardon kapluşum dicektim daha ikisi yok çünkü Biggrin

sonra dayanmayıp kimyayı aldım o biraz daha büyük fizikten.cinsiyetlerini sonradan anladım ikiside erkekmiş.önceleri kimya daha ön plandaydı.uyuma şekli çok komikti.sonradan fizik hepsini solladı gerek oburluğu gerek şimarıklığıyla evimizin afacanı oğlumuz oldu Biggrin kimya cool takılır Cool fizik cama yapışır Tongue böle sürüp gitti....

sonra ben iki tanede büyük aldım tabi o maceram kısa sürdü çünkü inanılmazkötü kokuyolardı gerçi benim için problem değil ama ailem sorun etti bizde emin ellere verdik..

sonraa minikkk Biggrin değişik bi tür.çizgili kaplumbağa . görür görmez aldım iyikide almışım çünkü bidahaki gittiğimde hiç yoktu ondan ve hiç bulamadım.annemin kızcağını bile bile aldım ama şimdi kızmayı bırak çocukları gibi seviyolar.

babam kalkarkalmaz onlara gider bakmaya,annem "annem bebeğim" diye seslenir ablam önceleri takmazdı oda miniğe vuruldu Biggrin benim zaten yanı başımdalar ders çalışırken olsun evde yalnızklen olsun çok destekçiler bana ...özelliklede tanıyo olmaları ailecek hoşumaza gidiyor kimseye gitmiyolar kaçıyolar bize geliyolar D: neyse uzatmayayım işte fotolar

[Resim: 9971c4b3.jpg]
kimya minik fizik xD
[Resim: 5e7304e1.jpg]
zıpır fizik gene yemek ver bakışları..
[Resim: a8446412.jpg]
biz akvaryumu temzilerken bizi seyreden kimya...
[Resim: 4fd15d33.jpg]
işte büyüklerden biri xD
[Resim: 40f5835b.jpg]
fiziğin ilk halleri vay yaa nasılda büyütmüşüm Biggrin
[Resim: 5a55b5ba.jpg]
fizik elime aşık xD
[Resim: d9f3432d.jpg]
fizik minik xD "bacıma zarar vereni yakarım" bakışları ..gerçi şuan fizik onu ısırıyo ama neysee....
[Resim: 53eeb5c7.jpg]
kimyanın köpük banyosu
[Resim: 79a83ad5.jpg]
koca akvaryumda o minicik siyah gözlerin bana baktığını görünce..ayyy yerim seni miniğim benim
[Resim: 7bc06df5.jpg]
fizik'in komik bakışları
ilerleyen zamanlarda resimlerinden oluşturduğum bi albüm var onlarıda koyarım komik yazılar var üstünde Biggrin
Resimlerinizi paylaştıgınız için teşekkürler.
Çok sevimliler 7b8499a6
Umarım sizinle birlikte uzun yıllar yaşar...7b8499a6
en güzeli minik ya 7b8499a6
bu arada kendi konumu düzenledim,video ekledim ..
amin amin inşallah furkan Biggrin
vala şimdi anneleri olarak ayrımcılık yapmak istemiyorum hepsinin yeri ayrı ama zaten minik başlı başına ayrı çünkü her hareketi farklı onlardan Biggrin baktım videoya çok güzel ya Biggrin demek kolları falan baya kalınlaşçak benimknn çok ince fizik koparck die korkuyorum
minik'e bayıldım.
minikten bikaç foto daha koysan ne kadar hoş olur.. ben cok sevinirim. acaip bi bakışı-duruşu var
miniğe hayran kaldım
Hepsi çok tatlı ama minik bambaşka...ben de minikten bir kaç foto daha istiyorum...
tabi ki sizi mi kırcam minik çok mutlu oldu şimdi Biggrin hemen koyuyorum....maşallah çekin ablaları abileri Biggrin

[Resim: ae5f0cfb.jpg]
miniğin ilk geldiği gün...küçücükmüş yavrum fizik onu tanımaya çalışıyor Biggrin
[Resim: 5710e57d.jpg]
ilk geldiğinde okadar küçüktüki ölcek sanmıştım
[Resim: 8ae4764d.jpg]
gördüğünüz gibi insancıl bi tür daha ilk gün elimden kaçmıyodu bunlar kırmızı yanaklılar gibi kaçmıyo sizi tanımaya çalışırmış gibi uzun uzun yüzünüze bakıyor o koca siyeh minik gözlerle..
[Resim: 04ee7936.jpg]
farkettim ki büyüdükçe tatlılaşmış
[Resim: 01c92a6f.jpg]
yavrum akvaryuma alışmaya çalışıyodu bide okadar minikki filtre sürüklüyodu onu yüzemiyodu

ya daha bisürü var bazıları çok güzel ama bi msja sığmıyor bidahakine koyuyorum biraz daha büyümüş halini Biggrin
[Resim: ae44cfc4.jpg]
kendini nasıl bu hale getirdi hiçbi fikrim yok x))

[Resim: e62f94c0.jpg]
her hali komedi

[Resim: e6e45ab9.jpg]
uyuyuşuna kurban xD

[Resim: dd1ba4e2.jpg]

[Resim: ad514939.jpg]

[Resim: e3364eea.jpg]
fizikle minik beni çekiştiriyor..

[Resim: 2c4d8c96.jpg]

kimya minik fizik

[Resim: 3e4ead2e.jpg]
biraz daha büyümüş bakın kabuğu büyüdükçe açılıyo

[Resim: 629ff45b.jpg]
[Resim: 7edf0d66.jpg]
[Resim: 56c0c250.jpg]

[Resim: f78960c8.jpg]
bu tabloyu ilk gördüğümde fiziğe kızmıştım rahat bırak diye sora bi baktım minik fiziğin altına girmeye çalışıyo hoşuna gidiyomuş meğer xD

[Resim: b67d283b.jpg]
bu sefer kimyayla

[Resim: 0d547a40.jpg]

[Resim: e79f3ba7.jpg]

[Resim: a292c57b.jpg]
annem miniğe şapşal diyo ama komik anlamda çünkü hiç yemleri doğru ısıramıyo çok komik bi görüntü çıkıyo

[Resim: 3d340695.jpg]
kuvet keyfi

[Resim: 16842d7d.jpg]
ay şu bakışlara bakın yaa

[Resim: 7e8f12ca.jpg]
kendisi iyi danseder banada bi kaç figür öğretti

[Resim: 17a62109.jpg]
http://s762.photobucket.com/albums/xx263/nurdanklyc/?action=view&current=minikkkk.flv

buda video Biggrin
daha geliyo resim
Minik cok güzel ve tatlı ya hepsiyle uzun süre birlikte olursun insallah
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL