cahide Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Akvaryum şart. Plastik kapta en fazla 6 ay yaşayabiliyorlar.. İstisnalar hariç ki onlar da büyüyemiyor. Hem mantar hem de akciğer enfeksiyonu riski o kaplarda yüksek
hyr kardeşim 1.5 sene besledi plastik kapta ama çok zararlı düşünün ısıtıcı,filtre ve derin bi su lazım bunu plastik kapta yapamazsınız.işgence edersiniz sadece ve büyümezler buna şahit oldum. bi akvaryum yaptırın gerekli ekiplanlarla.ne mutlu size ve kaplumbağanıza. 
KapLumbagamNinja Nickli Kullanıcıdan Alıntı:cahide Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Akvaryum şart. Plastik kapta en fazla 6 ay yaşayabiliyorlar.. İstisnalar hariç ki onlar da büyüyemiyor. Hem mantar hem de akciğer enfeksiyonu riski o kaplarda yüksek
hyr kardeşim 1.5 sene besledi plastik kapta ama çok zararlı düşünün ısıtıcı,filtre ve derin bi su lazım bunu plastik kapta yapamazsınız.işgence edersiniz sadece ve büyümezler buna şahit oldum. bi akvaryum yaptırın gerekli ekiplanlarla.ne mutlu size ve kaplumbağanıza. 
Her zaman 1.5 sene yaşayamaz !
Dediginiz gibi işkence edilmiş.Ama her kaplumbaga 1.5 sene yaşayacak diye bi şey yok !
Akvaryum ve ekipmanları tam olan akvaryumda 1.5 sene yaşayacak diye bir kural varmı sizce ?
polemik yapmaya gerek yok sonuç olarak aynı şeyi savunduğumuzu düşünüyorum
KapLumbagamNinja Nickli Kullanıcıdan Alıntı:polemik yapmaya gerek yok sonuç olarak aynı şeyi savunduğumuzu düşünüyorum
Amacım polemik yapmak değil

Sadece canlıların ne zaman ölüceğini allahtan başka kimse bilemez demek istiyorum.Yani garanti veremeyiz 1.5 sene yaşayacagına değil mi ?

tabi ki veremeyiz,kusura bakma ünlemlerin beni agresifleştiriyor,affına sığınıyorum 
Hepinize teşekkür ederim en kısa zamanda gerekli ortamı sağlayacağım

inşallah sağlarsın.çünkü plastik kapla bu iş olmuyor.
kaplumbağanızı plastik kapta beslemeyin. balık akvaryumlarını tercih ediniz....
ben de plastık kapta beslıyoruma ama kaplumbağam daha kucuk akvaryumum var ama kaplumbağam cok kucukk suyuda cok koymamam gerekıyor ve ayrıca kaplumbağam tek koca akvaryuma kucucuk ve tek bır kaplumbağa atmam a-sacma olmaz mı ?

Hayır saçma olmaz yine pet shop canilerinin dediği söze inandırılmışşınız aslında küçükken akvaryum gerekir çünkü küçük kapluşların bünyesi çok kötüdür en ufak bişeyde hastalanırlar suyu ne kadar fazla koyarsanız iyi olur akvaryumunuz varsa neden plastik ve soğuk suda bakıyorsunuz kendinizi onun yerine koyun kocaman büyük sıcak bir denizdemi yüzmek isterdiniz yoksa buz gibi küçük bir leğendemi hemen akvaryuma koyun bence.