Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: gülmekten yarıldığım an ...xD
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
izleyin sizde gülün Biggrin gülme sesimden rahatsız olan kısarak izlesin hehhe Biggrin

eveet tam ders çalışmak için masama oturuyodum bi oturmadan önce gzlice bakayım dedim çünkü kurulanıyosa beni görünce aşağı iniyolar yemek istiyolar bende vermiceğim için daha rahatlarını bozmak istemediğimden gizlice bakcaktım sora fiziğin video daki bu halini görünce aldım elime kamera çektim buyrun ....inşallah hayat bizi de kapluşlarımızı da hep böle güldürür Biggrin sanırım orda yemek arıyodu çünkü minik yesin diye atmıştım deliğe oraya bitek minik sığıyor tabi sen gelde bunu şişko fiziğe anlat!

http://s762.photobucket.com/albums/xx263...rldman.flv
Hiç pes etmiyor amma azim varmis bunlarda Biggrin Bu arada suyun seviyesini arttirda rahatca yüzsünler annesi
hahaha Biggrin dimi ? hatta bende bukadar azim olsa keşke oğlumu örnek almalıyım Biggrin ablası ben aslında artırıyorumda şey şuan tedavideler monodoks var suda benimkiler akciğerenfeksiyonunu atlattı bugün hatta son doz yarın suyu değiştirirken bol koycam suyu teşekkürederiz Biggrin
Çok tatlı yaramaz... 7b8499a6 Benim yaramazlar da her taşın altına bakıyorlar yiyecek birşeyler varmı diye. Onların isteğine göre yem versek çatlayıp ölürler herhalde 7b8499a6
Ay yazık nasılda acıkmıs :):) çok tatlı bir arayış içinde :D
Ahahaha Biggrin
Süpermiş Biggrin
Katılıyorum çok şahane bir arayış içinde Biggrin Biggrin
o her an her saniye aç Biggrin tok olduğunu hiç görmek nasip olmadı ablaları abileri Biggrin teşekkürederiz Biggrin oraya nasıl sığcağını düşünmüş oda ayrı bi konu haha Biggrin şimdi yeni bi tartışma konusu:kapluşlar akıllı mı?hafızaları güçlü mü? (:
boyları kaç cm?
videoyu beğendiğin için çook teşekkürederim ya oku oku bitiremedim ;')) bilmiom ama 7 cm galiba
Referans URL