Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: ZEYTİN ve REÇEL
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Bunlarda benm kapluşlarım Zeytin ve Reçel.Kendileriyle 6 senedir beraberiz.Kendileri söz dinler ,isimlerini söylenince döner bakarlar.evde özgürce istedikleri gibi gezerler hatta elimde uyurlar bile.Ama artık çok büyüdüler eski minik hallerinden eser kalmadı.Ama onları çok seviorum.Zeytin 14 cm Reçel 15 cm kadar oldu.Bugün evleri kırıldı yenisini yapıcam proje aşamasındayım.Düşünceleriniz paylaşısanız çok sevinirim .
Özlem KARA
Su Ürünleri Müh.
[Resim: p6113012.jpg][Resim: p6113018.jpg][Resim: p6113008.jpg][Resim: p6113021.jpg][Resim: p6113019.jpg][Resim: p6113004.jpg]
ayyy yerim ben onu Biggrin bu kesin zeytin Biggrin reçeli göremedim yalnız.ne güzel ya benimde en büyük istediğim büyüdüklerinde evde köpekmiş gibi dolaşmaları darısı benimkilerin başına Biggrin inşallah hep beraber olursunuz
Foruma hoşgeldiniz öncelikle, umarım aramızda güzel zaman geçirirsiniz. Yeni yaşam alanı için sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı oluruz tabi ki, şimdiden kolay gelsin.
hah resimler yeni geldi açılmamıştı reçellede baya benziyolar Biggrin
Hoşbulduk çok yararlı bir site şimdiden anladığıma göre =)
Zeytinle reçelle bugün evde gezinirken bikaç fotoğraf çekinmiştik onlardan koyalım dedim.Akvaryumları çatladı da biraz dertliyim bugün Frown
''castiel'' çok tşkler inş. hep benmle kalırlar:)ilk fotoda benm elimi tutan reçel 7b8499a6
yeni orjinal kullanışlı bir evleri olsun artık istiyorum ama karıştım kaldım ???? :/
Referans URL