Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yemek - Hareketlilik
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
bende daha dün aldım plastik kapta o adalı olanlarda sordum satan kıza yaşar dedi ama ben bakmayınca hareket ediyor gelince duruyor yemek veriyorum yemiyor ve kabın köşesine gidip çırpınıyor
Hoşgeldiniz,
Satan kız satmak için tabii ki yaşar dicek yoksa nasıl para kazansın 7b8499a6 İmkanınız varsa kaplumbaganızın yasaması açısından akvaryuma geçip gerekli ekipmanları almanız iyi olacaktır
O küçücük soğuk yerde yaşaması pek mümkün değil..
bizim odalarımız sıcaktır suyu da içme suyu zaten bu hafta içinde bir akvaryum alıcam kız bana filtreli akvaryumların 100 TL'den başladığını söyledi daha ucuz akvaryumlar varsa söyler misiniz
Alcağınız akvaryumun boyuna göre değişir burda bir ara 50cm akvaryum, filtre, ısıtıcı, aksesuarlar 50 tl di ararsanız kendinize uygun akvaryum bulabilirsiniz (kız kaplumbagaları almanız için biraz sallamış gibime geliyor) ama alabildiğinz kadar büyük alın kapluslar hızlı büyüyor.Isıtıcı şart kullanmazsanız suyun ısısınde bir dengesizlik olur kaplumbagalar çok hassas hayvanlar hemen hastalanabilrler sıcaklık sabah farklı öğlen farklı aksam farklı olur.suyu 28 derecede sabitlemeniz lazım..Akvaryum alınca kuru alan yapıp bu kuru alanı ısıtma lambası yardımıyla 32-34 dereceye sabitlerseniz kurulanmaları açısından iyi olur
Evet bugün araştırdım 50TL bir adet buldum.. Kapluş 1*2 gün beklerse kurtarıcam onu bu sefil yaşamdan xD
Sayfa: 1 2
Referans URL