uzun süredür üzerinde düşündüğüm akvaryumu kurdum ensonunDA daha bizimkiler bilmiyorlar ama eve gelince görecekler artık annemin pek bişey diyeceğini sanmıyorum ama iyi olmuş demiyeceğide kesin babam ise kesin köpürecek dua edinde bişey demesin
içi boş kaldı ama pek bişey eklemek istemiyorum rahat rahat yüzsünler şimdilik o bize yeter [
attachment=573][
attachment=574] ilk kuru alana çıkan ise edi oldu[
attachment=575][
attachment=576][
attachment=577][
attachment=578]
Hayırlı olsun yeni akvaryumunz

Isıtıcının yarısının su dışında kalması sorun teşkil edebilir.Yatay biçimde yatırmanızı tavsiye ederim.(ısıtıcının ömrü açısından)
ısıtıcının üstünde min.water diye bir çizgi olmalı.(her modelde yok tabi...) Varsa dikkat edin.
ilginiz için teşekkür ederim [
attachment=579] üzerinde herhangi bir yazı bulunmuyor zaten yaklaşık 6 senelik bu cihaz daha önce balıklar için kulanıyorduk şimdi kaplışların oldu daha önceki akvaryumda da yatay kullanıyordum ama bir kısmı daşarıdaydı uzun süre kullandım oşekilde tabi haklısınız ne olacağı belli olmaz dikkat etmek gerek önemli olan ısıtıcı değil kapluşlar değilmi

kapluşlarınıza bayıldımmm (: çok şekerler (: akvaryumunuzda net ve sade güzel kullanışlı bir akvaryum hayaırlı olsun sağlıkla uzun ömürle yaşarlar umarım (:
su masmavi neden öyle acaba merak ettim
mavi damladan dolayı (: bellki akvaryumun suyunu değiştirmiş hemen mavi damladan dökmüş (:
fazla koymuş galiba baksana masmavi ne güzel

ne kadar şanslı kapluşlarınız var ne kadar süreyle damlatıyorsunuz damlayı
yok litre başına 1 damla damlatılıyor 5 litreye bir damla hesabıyla yani (: birde akvaryum değiştikten 3 gün içinde 1 er damla diye yazıyor.