Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: KAHİN KAPLUMBAĞA MUSTAFA
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3 4
KAHİN AHTAPOT PAUL'A RAKİP SU KAPLUMBAĞASI MUSTAFA HAYRAN SAYFASI
3D RESİMLERİ- RED-CYAN GÖZLÜK KULLANINIZ ;)
[Resim: 4338.jpg]
[Resim: 4346.jpg]
[Resim: 4354.jpg]
[Resim: 4358.jpg]
Merhaba, Mustafa 4 yıldır benimle, ve bu sene ahtapota rakip olsun diye ona maç tahminleri yaptırmaya başladım. şuana kadar yaptığı tahminler

REFERANDUM TAHMİNİ

İSPANYA-HOLLANDA FİNAL MAÇI TAHMİNİ

BJK-VIKINGUR MAÇI TAHMİNİ

21 TEMMUZ FB-GS MAÇI TAHMİNİ
KANAL D ONU YENİ KAHİN OLARAK ATADI :D
BUDA ANASAYFAYFADA BAHSEDİLDİĞİ RESİM(KENDİSİ GÖZÜKMÜYOR BiggrinBiggrin)
[Resim: 4503.jpg]
DOĞAN HABER AJANSI HABERİ LİNKİ
[Resim: 1284.jpg]
Mustafa ile gurur duyuyorum.
Hoşgeldiniz
Çok komik ya izlerken çok eğlendim, bizim istediğimiz birşey üzerinede tahmin yapabilir mi Biggrin ayrıca daha fazla ünlenmeden mustafadan bir imzalı foto istiyorum Tongue
Tabikide sizlerin istedikleri şeyler üzerine de tahmin yapabilir. Biggrin
Hımmm aklıma birşey gelince en kısa zamanda bir tahmin yaptıracağm teşekürlerBiggrin
Heyy... Kübra Bekmez üniversite için hangi ile gidecek? İStanbul-Ankara-Aydın?? (Tabi ben istanbul istiyorum).. Bir de Eser hocadan resim dersi alabilip ünlü bir ressam olabilecek mi olamayacak mı ha ha haaaa.... 7b8499a6))))
Bir de kaplumbağam cahide bübü kaç yıl yaşıyacak benimle? 10 yıldan fazla mı? BiggrinCool
Bu kadar fazla soruyu tahmin etmesi için zamana ihtiyacım var, uğraşacağım videolarının linklerini size ö.m olarak atarım Biggrin , ama dediğim gibi zaman alır 1 hafta bile sürebilir.
Buraya koyun videoyu bizde görelim Biggrin
Peki koyarım Biggrin. Yarın sabah ilk iş, sorucam ve çekicem videoya Biggrin fakat yarın soramazsam 1 hafta fln sonra koyabilirim çünkü evde yokum.
erdem96 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Bu kadar fazla soruyu tahmin etmesi için zamana ihtiyacım var, uğraşacağım videolarının linklerini size ö.m olarak atarım Biggrin , ama dediğim gibi zaman alır 1 hafta bile sürebilir.

Ha ha haaa... İlk kez böyle bir vak'a görüyorum. Biggrin Bayıldım...
ehueheuh fakat %100 doğru çıkacak diye birşey yok Biggrin bence bu bildikleri bile şansa, hayvan ne anlasın Biggrin
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL