arkadaşlar :) kırmızı su kaplumbağaları üretmek zormuş hiç üreten bunu deneyen varmı...duyduğuma göre evde biyolojik bir ortam gerekiyormuş :D
yardımlarınızı bekliyorum
Mesajlarımızda kısaltma kullanmayalım/tubidik
Nasıl bir ortam hazırlıyorsunuz anlasam elimde bir çift damızlık var off
Mesajlarda tamamen büyük harf kullanmak yasaktır/tubidik
Sırf büyük harfler yazı yasak.
Yazınızı düzenlerseniz sevinirim.
off cok üzüldüm

kaplumbagalar bayagı bir büyükmüş yalnız
kac yaslarındaymış bunlar ?
maşallah

Ya bir cevap verin arkadaşlar of üretirsem size de yavru veririm hadi ne olur bir bilgi bulun ben 4-5 aydır bakınıyorum bu konuya yardım edin hepimiz üretelim
Kurallara uygun mesaj yazalım/tubidik
legendgrl kappuş yumurtladıgında yumurta o şekilde kaba konmuyor.çok ayrıntılı bir iş gerçekten bebek çıkarmak.
oliwerfaruk Nickli Kullanıcıdan Alıntı:YA B?CEVAP VER? ARK?ER OF ?ET?SEM S?EDE YAVRU VER?? HAD?NOLUR B?B?G?BULUN(BEN 4-5 AYDIR BAKINIYOM BU KONUYO YARDIM ED? HEP?? ?ETEL?
ben kaplumbaga uretme isteginizi anlayamadim. sizin 2 tane var ve onlara cok rahat bakiyosunuz ve 2 tane yetmiyo,daha cok kaplumbaganiz olsun mu istiyosunuz? yoksa uretip satmayi mi dusunuyosunuz? gerci deneysel bi calisma yapma istegi de olabilir tabii...
Bende 1 tane var bir damızlıkta bir tanıdıkta var.Deneysel bir çalışma olsun diye istiyorum eğer olursa böyle bir doğum Türkiye'ye artık dışardan ihraç edilmiyecek