Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: kayıp kapluş
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
arkadaşımın kapluşu kaybolmuş bulunamıyo nerlere saklanmıştır. diye soruyo ? lütfen cevaplayın..
yatak altları, dolap arkaları, karanlık kuytu köşe ne varsa hepsini aramışmı arkadaşın ? Balkondaki veya banyodaki su giderlerinden fln kaçıp gitmiş olmasın ? Kaç gün olmuş kaybolalı ?
Her yerde olabilir. Kalorifer borularının arası kendisinin sığabileceği her yer olabilir.
Bir gece her yerin ışığını kapatın ve sessizce yarım saat bekleyin kapluş kendiliğinden ortada dolaşmaya başlayacaktır ondan sonra birden ışığı açın önce aptallaşacağından bir yere kaçamaz bulmak için 5 dakikanız var Biggrin
Deneyim konuşuyor 7b8499a6
teşekkürler bunları arkadaşıma ileticem
tek başına korku filmi bence bu
BENCE DE ARKADAŞIMIZ DEDİĞİ GİBİ YAPIN
bizimki, birgündür kayıptı. tavsiyem kontrolsüz bir arama yerine, fener kullanarak öncelikle karanlık bölgelerin araştırılması.Mesela, buzdolabı arkası ve altı, ardiye, yatak altları ve köşe ayakları kenarı. Bir yeri gözden geçirirken kesinlikle fener kullanın ve detaylıca bakın. Bizim evin televizyonunun ve müzik sistemlerinin kablolarının içinde buldum onu. Eğer fenerle defalarca bakmamış olsaydım, sanırım onu bulamayacaktım, çünkü çıkamayacağı bir yere girmiş... kolay gelsin..
Bende 1keresinde bu forum yüzünden kaplumbağam koyduğum kaptan kaçıp kaybolmuştu ama 1 saat içinde buldum Biggrin
Sayfa: 1 2
Referans URL