Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: güzel aksesuar alabileceğim bildiğiniz bir yer varmı?
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
arkadaşlar istanbulda bildiğiniz iyi bi akvaryumcu varmı?akvaryumun dekorunu değiştireceğim içine aksesuar alacağım kaya vs vs bildiğiniz bir yer varsa adresini verebilirmisiniz?
ankarada olsaydınız yardımcı olabilirdim ama maalesef istanbulda bildiğim bir yer yok.. istanbuldaki arkadaşlar yardımcı olacaklardır zaten size 7b8499a6
saolasın ankaraya gelirsem yardım alırım o zaman Biggrin İstanbuldaki arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Edit alcatraz:Kısaltma yaparak konuşmak yasaktır.
rica ederim tabi ki her zaman beklerm 7b8499a6
istanbul'un hangi ilçesinde oturuyorsun ?
Kadıkoyde Halitaga caddesinin ustunde bi petshop var buyuk baya 2 katli.. Ben ordan aliyorum.
Lenin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Kadıkoyde Halitaga caddesinin ustunde bi petshop var buyuk baya 2 katli.. Ben ordan aliyorum.

Nerde olduğunu kroki ya da harita yardımıyla gösterebilirmisiniz
Halitaga caddesi diye yoldan geçene sorsan gösterir sana.. Bogaya yakın sayılır.

Edit tubidik: Türkçe'mize özen gösterelim.
Bogaya yakın derken.. Boga heykeli mi? 7b8499a6
Ben Ankara'da oturuyorum. Kaplumbağalar büyüdü ve daha büyük bir akvaryum almak şart oldu. Biraz araştırdım ama bizim orda (çayyolu) gerçekten çok pahalı. Kızılay'da da bazı yerlere baktım ama istediğim tip bir şey bulamadım uygun fiyata.. Şöyle uzunluğu 80-100 cm arasında cazip bir şey nerden bulabilirim, yardımcı olursanız sevinirim.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL