Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: obezite
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2 3
Hoş geldiniz 7b8499a6
Geniş bir akvaryum almanız iyi olmuş enerji harcayarak yediklerini öğütebilcektir
benimki obez galiba kıyamıyorum bol bol veriyorum + ölüm fanusuna benzer bişide benziyorum Frown
iyi benim ki Zayıf Biggrin Biggrin ama bir yandan acıyorum hayvanada Frown Frown Frown
ben günde 1 kere kafası büyüklüğünde yem veririm sizce yeterlimidir kaplumbağaya
akvaryumlove Nickli Kullanıcıdan Alıntı:Sizcede obez resim çok şeker değilmi?7b8499a6

Gerçekten çok sevimli duruyor. 7b8499a6 Malesef rahatsız ama pff.. Frown
Konu eskimiş ama olsun 7b8499a6 Ben kapluşlarıma spor yaptırıyorum Biggrin Bir parça yemi akvaryumunun üstüne koyuyorum. Onu alabilmek için çırpınıyorlar. Günde yaklaşık 20 dakika yapıyorum bunu. Eee sağlıklı yaşam spordan geçer ;)
Bence yüzme zaten başlı başına bir spor 7b8499a6 Bari 20 dakika değil de 1-2 dakika yaptırın. Yazık kapluşlara.
20 dakika blok değil zaten 1 2 dakika sonra hareketlerin nasıl yavaş çekimde olduğunu görmeniz lazım 7b8499a6
benimki kimi görse zaten hoplayıp zıplıyor çırpınıyor Biggrin sporun en güzeli açlıktan geçer Tongue pavlovun kapluşu oldu iyice.
teşekkürler.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL