Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Malikane dediğin...
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
[Resim: dsc005751024.jpg]

[Resim: dsc005861024.jpg]

Bir önceki 50 cm'lik (30 lt) akvaryumu rafa kaldırıp yeni (dediğime bakmayın 2. el ama çok ucuza aldığım..) 100*45*30 boyutlarındaki 135 lt bir akvaryum aldım. Ve bir önceki akvaryumda kullandığım Melekondu 2 'yi bu akvaryumda da kullandım.

[Resim: picture1261024.jpg]

[Resim: picture1281024.jpg]

[Resim: picture1321024.jpg]

Akvaryumun filtre sistemine bir de Lifetech 835 dış filtre ekledim. Akvaryumda bir dış filtre, bir şelale fitre, bir de küçük iç fitre var.

[Resim: picture1351024.jpg]

Buda vatozumuz...

[Resim: picture1471024.jpg]

Bugün son olarak akvaryuma bir dal bambu ekledim...
Artık akvaryum değil ama (çünkü her kapluşa yaklaşık 45 lt su kalıyor...) belki ileride bir Melekondu 3 gerekebilir.
Öyle bir proje olduğunda da yine sizlerle paylaşmayı bir zevk bilirim...

[Resim: picture1431024.jpg]

[Resim: picture1441024.jpg]

[Resim: picture1451024.jpg]

(Bu arada Melekondu başka bir sitede yapılmış olan kuru alandan esinlenerek yaptığım kuru alanın adı...)

Saygılar...
O siteyi ve bu kuru alanı görmüştüm Melek adında bir bayan yapmıştı sanırım 7b8499a6 Çok beyenmiştim. Sizinkide çok güzel olmuş elinize sağlık.
Teşekkürler beğeniniz için.

(Yapan bayanın adı Pınar, kapluşunun adı Melek.)
Evet hatırladım =)
Çok güzel olmuş
Çok şık olmuş, tebrikler.
oldukça güzel bir ortam.. kaplumbağalarınızla beraber uzun yıllar beraber olursunuz umarım.. foruma hoşgeldiniz bu arada 7b8499a6
anlamadım bu kaçyüzbin kaplumbağa ve odacık??
bu arada vatoza da kaplumbağalarla beraber bakıyorsunuz sanırım.. imkanınız varsa ayırmanız iyi olacaktır yoksa yakın gelecekte kaplumbağalara yem olma ihtimali oldukça yüksek..
bence de vatoızları ayırmak gerek...
Sayfa: 1 2
Referans URL