Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Sitemize Resim Ekleme (imageshack ta upload)
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Ben az önce kendi bilgisayarımdan resimlerle gösterimini yaptım duydumki bilmeyenler varmış
[Resim: imageshack1hyc.png]
[Resim: imageshack2p.png]
[Resim: imageshack3f.png]

Byteorist tarafından ek bilgi:

Bizim işimizi gören link DirectLink tir.diğerleriyle uğraşmayınız.
Direct link i alıp sitemizde mesaj yollarken direct linkin sol tarafına [img] sağ tarafına [/img] yazınız siteye yollayınız.
Örn: [img]Buraya Direct Link Gelicek[/img]

Bukadar
Konuyu taşıyorum.
Teşekkürler
Ankette biraz kırıcı şıklar var.Sonuçta emek vererek hazırlanılmış her bilgiye saygı duymak gerekir diye düşünüyorum.O yüzden anketin kaldırılmasından yanayım. Anlatım güzel bilmeyen arkadaşlar için gerekli bir paylaşım (buradan -Zaten biliyordum cevabını çıkaranlar olabilir ama oy kullanmadım bahsettiğim sebepten 7b8499a6 )
Kaan ile aynı gerekçe ile bende oy kullanmadım.

Emeğine sağlık güzel bir anlatım olmuş.
ellerinize sağlık güzel ve çok faydalı bir çalışma olmuş.. paylaşım için teşekkürler..
Teşekkürler 7b8499a6
Zaten biliyordum ama bilmeyen arkadaşlarımıza anlatmak biraz uzun sürüyordu,sayenizde zaman kaybını önlemiş olacağız 7b8499a6
Anket şıklarını değiştirmek istiyorum izin verirseniz,emeğe ihanet etmeyelim değil mi ?
anketi kaldıramıyorum nasıl kaldıracağım
düzen seçeneğinden konunuzu tekrar düzenleyebilirsiniz.. mesajınızın alt sağ köşesindeki düzen simgesinden .. eğer olmazsa ben de yapabilirim..
Niçin kaldıracaksınız ?
Siz bilirsiniz tabi de sanıyorum herkesin yararına oldu paylaşımınız 7b8499a6
Bizim demek istediğimiz ; emek harcamışsınız ve sitemize çok güzel bir paylaşımda bulunmuşsunuz.Ancak açtığınız ankette verdiğiniz emeği küçük görürcesine bir kaç yorum var biz o yorumlara kesinlikle katılmadığımız için size bildirdik lütfen yanlış anlamayın.

Bildiğim kadarıyla üyelerin anket düzenleme yetkisi yok ama emin değilim.
Zaten yeterince yararlı bir paylaşım olduğunu biliyorum sadece makara olsun diye koydum
Sayfa: 1 2
Referans URL