Türkiyenin İlk Ve Tek Sukaplumbagası Bilgi Paylaşım Platformu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Deniz kaplumbagasini kurtaralim.
şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orijinal sürümü göster.
Sayfa: 1 2
Arkadaslar Costa rica bazi doga parklarini kapatmak istiyor. Kapatirlarsada sonucu Dermochelys coriacea kaplumbagasi için çok kötü biter. Daha henüz yumurtadan çikmamis yavrulari hiç gün yüzü görmezler, artik güvenle kara çikacaklari yerleri kalmaz. Sizde bunu engellemek için bu linki tiklayin ve imzanizi gönderin http://salsa.democracyinaction.org/o/172...n_KEY=1278
Bilgilendirme için sağ olun Sevda hanım... Sitemizdeki ilk imza Sevda hanımdandı... İkinci imza ise benden geldi...Rolleyes
anlamadım cahide
şu 1223lerden mi bahsediyorsun
Ne? Ya o siteye tıklayınca oradan imza veriliyor kapluşlar için...
orda 1223 ler falan diyordu a ondan mı bahsediyorsun demiştim hani pekmezin filan karısında yazan
Bir imzada benden. Sevda Hn. Bizleri böyle bir faaliyete kattığın için çok teşekkür ederim.
Dünyanin en büyük kaplumbaga türü, timsahlardan sonra ise en büyük sürüngenmis. Kabuk boyu 1,6 cme ulasabiliyormus kilosu ise 575 kilodan 900 kiloya kadar ulasabiliyormus. Çok ilginç demek dünyanin en büyük kaplumbagasi bu Frown imzamiz ise yaramali. Kapatilmamali !!! FrownFrown
Sabit.Bende imza attım teşekkürler Sevda Hanım.
Doğaya ve hayvanlara karşı duyarlı,koruyucu ve seven insanları gördükçe ve tanıdıkça çok mutlu oluyorum.İlgilerinize çok teşekkürler.1277,78,79 sıra numaraları ile desteklenmiştir.
Sayfa: 1 2
Referans URL